Anlık Bildirim

PS5'in gücünü sonuna kadar kullanacak olan açık dünya rol yapma oyunu Forspoken'dan yeni video paylaşıldı

Daha öncesinde Project Athia olarak bilinen oyunun resmi ismi açıklandı. Ayrıca kısa da olsa oynanış görüntüleri gördük. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PS5'in gücünü sonuna kadar kullanacak olan açık dünya rol yapma oyunu Forspoken'dan yeni video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Luminous Productions'ın yaptığı açık dünya rol yapma oyunu Project Athia'nın resmi ismi paylaşıldı. Ayrıca oyundan kısa bir video paylaşıldı.

Normalde oyunun proje ismi Project Athia'ydı ve oyun bir süredir o şekilde biliniyordu ancak dün akşam düzenlenen Square Enix sunumunda oyunun resmi ismi paylaşıldı. Oyunun ismi Forspoken olacak. 

Forspoken'da oyuncular Athia isimli fantastik ve tehlikeli bir diyarda, hayatta kalabilmek için büyülü güçlerini kullanan ve sıradan bir genç kadın olan Frey Holland'ı kontrol edecek. Frey karakteri ile bu bilinmeyen dünyayı keşfetmek ve sırlarını ortaya çıkarmak için bir maceraya çıkacaksınız. 

PS5 ve PC için Çıkacak

Luminous Productions, Forspoken'ın PlayStation 5'in gücünü sonuna kadar kullanacağını ve oyunculara daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşatmayı vaat ediyor. Oyun 2022 yılında PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak. Oyun her iki platform için de aynı anda geliştiriliyor.

Oyunu paylaşılan videosunu ve görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17240 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, project athia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim