Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu Gran Turismo 7, serinin köklerine dönen bir oyun olacak

Popüler yarış oyunu Gran Turismo serisinin yeni oyunu Gran Turismo 7'nin serinin ilk oyunlarındaki gibi olacağı açıklandı. Eski oyuncular nostaljik hissedebilir.

PS5 özel oyunu Gran Turismo 7, serinin köklerine dönen bir oyun olacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Polyphony Digital'in yaptığı PlayStation markasının en popüler yarış oyunu serisi Gran Turismo'nun yeni oyunundan bazı detaylar paylaşıldı.

Polyphony Digital'in başkanı geçtiğimiz saatlerde Octane'e konuştu ve oyun hakkında bazı detaylar açıkladı. Kazunori Yamauchi'nin söylediğine göre Gran Turismo 7, Gran Turismo 1 ve 4 gibi tam ölçekli bir oyun olacak.

Kazunori Yamauchi, "Gran Turismo'yu yenilikçi bir seri olarak görüyoruz. Her nesil değişikliğinde kendimize yeni konularda meydan okuyoruz ve bazı konularda oyunculara farklı deneyimler sunuyoruz. Bu yüzden her oyunumuzun farklı hayranları var. Örneğin Gran Turismo Sport ile birlikte çevrimiçi tarafa da giriş yaptık ancak bazı oyuncular oyuna alışamadı. Zamanla oyunumuz daha çok ilgi gördü ve şu anda 9.5 milyon kullanıcımız var. Gran Turismo 7 ile birlikte de serinin köklerine geri döneceğiz. Gran Turismo ve 1 ve 4 gibi geleneksel tam ölçekli deneyime geri dönüyoruz. Bu yüzden eski hayranlarımız oyunu oynayınca nostalji hissedebilir." dedi.

Gran Turismo 7 bu yıl içerisinde PlayStation 5 için çıkış yapacak. Net çıkış tarihi belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11553 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gran turismo, gran turismo 7 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim