Anlık Bildirim

Sony, komik bir hata sebebiyle PS5 reklamını kaldırdı

Sony'nin PlayStation 5 için geçtiğimiz günlerde yayınlanan reklam videosu komik bir hata barındırıyordu ve Sony durumu fark edince reklamı kaldırdı. Konsol reklamda ters duruyordu.

PS5 reklamında konsol ters konumlandırıldı Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 bir süredir piyasada. Konsol kullananların da bileceği gibi konsolları ister dik ister yatay bir şekilde kullanabiliyoruz. Sony bu nesilde de oyunculara bu iki seçeneği sundu ancak ters kullanma seçeneğini sunmadı. Ancak bu seçeneği sunmadıklarını unutmuş olmalılar ki son reklam videosunda konsol ters duruyordu.

Geçtiğimiz günlerde Sony, PlayStation 5 için bir reklam videosu paylaştı. Aslında klasik bir PS5 reklamıydı ancak reklamın ufak bir sekansı fazlasıyla dikkat çekti. Videoda bir oyuncunun oynadığı PlayStation 5 konsolu, televizyonun altında ters bir şekilde duruyordu. Hata fark edildikten bir süre sonra reklam videosu kaldırıldı.

Konsolun disk girişinin normalde sol altta olması gerekiyor ancak videoda disk girişi sağ üstte duruyor. Anlık olarak kontrolcünün asıl konumlandırılmasının unutulması sonucu büyük bir ihtimalle bu hata oluştu. Sonrasında da fark etmesi aslında bir hayli zor. Ters haline bakıldığında, hatalıymış görüntüsünü pek vermiyor diyebiliriz. Konsolun gerçek görüntüsünü haberin girişinde, hatalı görüntüyü de aşağıda bulabilirsiniz.

PS5'in Ters Konumlandırıldığı Reklam Görüntüsü

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim