Anlık Bildirim

PS5 sahipleri bu yazdan itibaren konsolun dahili hafızasını yükseltebilecek

Bloomberg'in son raporuna göre PlayStation 5'in dahili hafızasını arttırabilmek için Sony çalışmalara başladı. Bu yazdan itibaren dahili hafıza arttırılabilecek.

PS5 sahipleri bu yazdan itibaren konsolun dahili hafızasını yükseltebilecek Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsollar geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Her ne kadar konsollar birçok geliştirme ile birlikte gelse de depolama alanında oyuncular ne yazık ki hayal kırıklığına uğradı. Özellikle Xbox Series S ve PlayStation 5 sahipleri depolama konusunda ilerde sıkıntı çekebilir. Ancak Sony bu duruma el atıyor gibi gözüküyor.

PlayStation 5'in depolama alanı 825 GB ancak bunun kullanılabilir kısmı yalnızca 667 GB. Call of Duty gibi büyük yer isteyen oyunları düşündüğümüzde bu alan çok hızlı bir şekilde dolabilir. Ne yazık ki bu alanı yükseltmenin bir yolu da şu an için yok ancak bu yazdan itibaren yükseltme yapılabilecek gibi duruyor. 

Bloomberg'de yayınlanan son rapora göre bu yaz gelecek olan bir destek ile birlikte kullanıcılar PlayStation 5'lerinin içerisine yeni depolama birimi ekleyebilecek. Ayrıca dahili depolamayı yükseltmek için gelecek olan bu destek tek başına değil, konsolun aşırı ısınmasını önlemek için yükset soğutma sunan fan hızının kilidini açan bir güncelleme ile birlikte gelecek. 

Geçtiğimiz süreçte zaten Sony yetkilileri dahili depolamayı yükseltebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini açıklamıştı.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18789 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps5, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim