Anlık Bildirim

PS5 satışları Xbox Series'i ikiye katladı; Switch iki konsolun toplamından fazla sattı

Paylaşılan son resmi olmayan verilere göre PlayStation 5 2021'in ilk üç ayında Xbox Series'ten iki kat daha fazla satmış durumda. Switch ise iki konsolun toplamından daha fazla satmış durumda.

PS5 satışları Xbox Series'i ikiye katladı; Switch iki konsolun toplamından fazla sattı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un ve Sony'nin yeni nesil oyun konsolu yaklaşık 7 aydır piyasada. Ne yazık ki iki konsol da stok sıkıntısı çekiyor. Bu yüzden her iki şirket de ellerindeki tüm konsolları satmış durumda. Stoklar yenilendikçe hızlı bir şekilde tekrar tükeniyor. Paylaşılan son veriler de konsolların satış sayıları açısından biraz daha derin bir inceleme şansı sunuyor.

PlayStation 5, Xbox Series'i İkiye Katladı

Ampere Analysis'in son açıkladığı verilere göre 2021'in ilk çeyreğindeki PlayStation 5 satışları Xbox Series'i ikiye katlamış durumda. Ampere Analysis'e göre yılın ilk çeyreğinde 1.31 milyon adet Xbox Series satılırken, PlayStation 5, 2.83 milyon adet satmış. Bu da iki katından daha fazla yapıyor aslında.

PlayStation 5'in daha büyük ilgi gördüğü aslında diğer verilerle de desteklenmişti. Ne yazık ki Microsoft, Xbox'ın resmi satış sayılarını açıklamadığı için net bir şey söylenemiyor hiçbir zaman. Verilerde ilgi çeken diğer nokta ise Nintendo Switch'in 2021'in ilk çeyreğinde tüm konsollardan daha fazla satmış olması. Hatta Switch'in 4.72 milyon adet sattığı, yani PS5 ve Xbox Series'in toplamından daha fazla sattığı da oldukça dikkat çekici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14691 kez okundu.
51 kişi, toplam 62 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, PlayStation ve
2 etiket daha switch Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim