Anlık Bildirim

Beklenen oldu: PUBG: Battlegrounds ücretsiz oluyor

Geçtiğimiz aylarda çıkan söylentilerin ardından PUBG: Battlegrounds'ın free to play olacağı yani oynaması ücretsiz bir oyun olacağı resmi olarak açıklandı.      

PUBG: Battlegrounds ücretsiz oluyor Tam Boyutta Gör

Son yılların en popüler oyunlarından birisi olan PUBG bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda ismini PUBG: Battlegrounds olarak değiştirdi. Şimdi de daha önce çıkan söylentiler onaylandı.

PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Oluyor

Daha öncesinde çıkan söylentiler geçtiğimiz saatlerde resmi olarak onaylandı ve tarih verildi. PUBG: Battlegrounds, 12 Ocak'ta ücretsiz olacak. Daha doğrusu Free to Play, yani oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Oyun; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için ücretsiz olacak.

Oyunun ücretsiz olması ile birlikte de Premium hesap özelliği gelecek ve dileyenler çeşitli ücretsiz olduktan sonra ücret karışılığında bü üyeliği satın alabilecek. Oyunu daha öncesinde satın alanların hesabı ise otomatik olarak bu Premium hesaba yükseltilecek. Daha öncesinde CS: GO'da da olduğu gibi. 

Oyunun ücretsiz olmasıyla birlikte açılacak olan Premium hesap detaylarını burada bulabilirsiniz. Aşağıda da oyunun fragmanını izleyebilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35675 kez okundu.
44 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pubg, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim