Anlık Bildirim

Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten yeni bir sinematik video paylaşıldı

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından PUBG'nin yeni oyunu PUBG: New State'in evreninde geçen yeni bir sinematik video paylaşıldı.

PUBG: New State'ten yeni bir sinematik video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yaptığı yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten yeni bir video paylaşıldı.

Bu yeni video, 2050 yılındaki olaylar ile doğrudan bağlantılı olan lore bazlı "Troi’nin Düşüşü" isimli bir sinematik video. "Troi’nin Düşüşü" günümüzden 30 yıl sonrasında, PUBG Evreni merkezli kurgusal bir şehir olan Troi'nin çöküşünden altı saat öncesinde geçiyor. Videoyu izleyerek oyunun hemen öncesinde şehirde çatışan farklı gruplar hakkında bilgi edinebilecekler. Bahsi geçen video aşağıdan izleyebilirsiniz.

PUBG: New State Sinematik Video

Oyun şu anda App Store ve Google Play üzerinden ön kayıt yapılabilir durumda. App Store'da yazana göre oyun 8 Ekim'de çıkışını yapacak. Ancak bunun net tarih olmadığını belirtelim, resmi onay gelene kadar oyunun ertelenme ihtimali bulunuyor. Aşağıdaki mağaza sayfalarından çıkışında ücretsiz oalcak oyuna ön kayıt yaptırabilirsiniz.

NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile Games Ücretsiz 1,6 GB

NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile NEW STATE Mobile KRAFTON, Inc. Gerçekçi Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim