Anlık Bildirim

Qualcomm ve Mercedes F1 takımı iş birliğine imza atıyor

Qualcomm ve Mercedes AMG PETRONAS F1 takımı, stratejik bir ortaklığa imza atıyor. Bu yıl F1’de yarışacak yeni Mercedes-AMG F1 W14 E PERFORMANCE'a Snapdragon logosu eşlik edecek.
Qualcomm ve Mercedes F1 takımı iş birliğine imza atıyor! Tam Boyutta Gör
2023 Formula 1 sezonundan heyecanlandıran bilgiler gelmeye başladı. Hatırlayacak olursak kısa süre önce Ford ve Audi, F1 dünyasına adım atacağını açıklamıştı. Şimdi de Mercedes’in F1 takımı olan AMG Petronas, yarı iletken pazarının önde gelen isimlerinden Qualcomm ile uzun vadeli bir ortaklığa imza attığını duyurdu.

Qualcomm ve Mercedes F1 için el sıkıştı

Bildirilenlere göre geçtiğimiz yıl Ferrari ortaklığı ile dikkat çeken Qualcomm, bu yıl teknolojilerini Mercedes ile birleştirecek. Taraftar için hem çevrimiçi hem de çevrimdışı deneyimler sunacak iş birliği kapsamında, F1 ekibinin Birleşik Krallık kampüsünde akıllı teknolojilere yer verilmesi planlanıyor.

Ayrıca ortaklığın sonucu olarak F1 2023'e eşlik edecek Mercedes-AMG F1 W14 E PERFORMANCE aracı dahil olmak üzeresürücülerin yarış kıyafetlerinde, personel kıyafetlerinde ve hatta Mercedes'in garajlarında Snapdragon logoları bulunacak. 

Yapılan açıklamada Mercedes-AMG Petronas Formula 1 takımı Ticari Direktörü Richard Sanders, Qualcomm Technologies ile iş birliği yapmaktan ve iş ortağı ekosistemini genişletmekten heyecan duyduklarını belirtti. Buna ek olarak her iki şirketin teknoloji ve yeniliğe yönelik ortak tutkularına vurgu yapan yetkili isim, ortaklığın hayranlar, ortaklar ve ekipler için fayda sağlayacağını dile getirdi.

Qualcomm Technologies Kıdemli Başkan Yardımcısı Don McGuire ise, AMG Petronas'ın F1 dünyasında teknoloji odaklı bir takım olduğuna dikkat çekerek Snapdragon markası için mükemmel bir ortak olduğunu belirtti. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim