Anlık Bildirim

Heyecanlandıran söylenti: Detroit: Become Human geliştiricisi Star Wars oyunu yapıyor

Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human oyunları ile tanınan Quantic Dream, söylentiye göre Disney ile anlaşmaya yakın ve bir Star Wars oyunu geliştirecek.

Quantic Dream, Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor olabilir Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human gibi sevilen ve olumlu eleştiriler alan oyunlara sahip olan Quantic Dream ile ilgili heyecanlandıran bir söylenti ortaya çıktı.

Quantic Dream, Disney ile Anlaşacak

Fransız YouTuber Gautoz'a göre Quantic Dream ve Disney bir anlaşma imzalamış durumda. Sony ile üç oyunluk anlaşması biten Quantic Dream, Disney ile anlaşacak ve Star Wars oyunu yapacak. Bu söylentiyi son günlerin güvenilir isimlerinden Tom Henderson da onayladı. Bu yüzden haberin yakın zamanda resmi olarak açıklanma ihtimali yüksek ancak şimdilik sadece söylenti olarak kaldığını belirtelim.

Quantic Dream'in son oyunu olan Detroit: Become Human, bir hayli sevilen bir oyun olmuştu. Yaklaşık olarak 3 yıldır da yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarına dair bir haber çıkmadı. Umuyoruz yeni oyunları hakkında yakın zamanda bir şeyler görürüz ve yine başarılı bir oyun ile karşımıza çıkarlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim