Anlık Bildirim

Onaylandı: God of War Ragnarok yeni serinin son oyunu olacak!

2018’deki oyunun direktörü olan Cory Barlog,  God of War Ragnarok ile İskandinav Mitolojisi’nde geçen seriyi sonlandıracaklarını açıkladı.

God of War Ragnarok, İskandinav Mitolojisi'nde geçen son oyun Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sony Santa Monica Studio'nun yaptığı yeni God of War oyunu God of War Ragnarok ve serinin geleceği ile ilgili yeni bir detay öğrendik.

Son Oyun Ragnarok Olacak

Bildiğiniz gibi God of War normalde Yunan Mitolojisi’nde geçen bir hikayeye sahipti. Ancak 3 ana oyunun ardından oyuna bir süre ara verildi ve İskandinav Mitolojisi’nde geçen yeni bir hikayeyle oyun 2018 yılında döndü. Şimdi ise Ragnarok ile yeni serinin ikinci oyunu gelecek.

İlk oyunun direktörü Cory Barlog ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Ragnarok’un İskandinav Mitolojisi’nde geçen hikâyenin son oyunu olacağını onayladı. Bu karardaki ana sebep ise zaman. Barlog, bir oyunu geliştirmenin 5 yıl sürdüğünü ve üç oyun ile hikayeyi sonlandırmanın çok uzun süreceğini söyledi. Bu sebeple Ragnarok ile hikaye sonlandırılacak. Bu hikayenin sonlandırılması ile ana serinin sonlanacağını pek sanmıyoruz ancak belli ki yine bir tema değişikliğine gidilecek.

God of War Ragnarok, 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Net tarih bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim