Anlık Bildirim

Radeon RX 6950XT gelecek ay piyasaya çıkabilir

AMD’nin RDNA 2 mimarisini biraz elden geçireceği yeni Radeon RX 6x50 XT ekran kartı  serisi için zaman daralıyor. Gelecek ay itibariyle 3 yeni ekran kartı görebiliriz. 

Radeon RX 6950XT Tam Boyutta Gör

RDNA 3 grafik mimarisi için önünde halen biraz daha süre olan AMD bu boşluğu RDNA 2 güncellemesi ile doldurmayı planlıyor. Radeon RX 6x50 XT serisi olarak hazırlanan kartların gelecek ay piyasaya çıkacağı iddia edildi. 

Radeon RX 6x50 XT serisi geliyor

AMD’nin RDNA 2 güncellemesinde 6nm sürecine geçiş yapacağı iddiaları olsa da yeni bilgiler 7nm sürecinin devam edeceğini gösteriyor. AMD hızları bir miktar daha arttırarak TDP değerlerini yukarı çekecek. 

Radeon RX 6650 XT ekran kartı Radeon RX 6600XT ile aynı karakteristik özelliklere sahip. Bellek hızı ise 18Gbps sınırına çekilmiş. Bu da muhtemelen TDP değerini arttıracak zira artık tek fan yerine çit fan tasarımı tercih ediliyor. 

Radeon RX 6750 XT ekran kartı da yine 18Gbps bellek hızına sahip. Üçlü fan artan hızları dengelemeye çalışacak. Radeon RX 6950 XT ekran kartı ise 350W TDP değerine sahip. Muhtemelen saat frekansları bir miktar yukarı çekilmiş.  


Radeon RX 6750 XT Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim