Anlık Bildirim

Ubisoft'un merakla beklenen oyunu Rainbow Six Extraction'ın çıkış tarihi açıklandı

Ubisoft'un popüler oyun serisi Rainbow Six'in yeni oyunu Rainbow Six Extraction'ın çıkış tarihi geçtiğimiz saatlerde açıklandı.                                      

Rainbow Six Extraction'ın çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı popüler video oyun serisi Rainbow Six'in yeni oyunu Rainbow Six Extraction'ın çıkış tarihi paylaşıldı.

Ocak 2022'de Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde bir video ile yapılan duyuru ile oyunun net çıkış tarihi açıklandı. Rainbow Six Extraction, 30 Ocak 2022'de çıkışını yapacak. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store) ve Stadia platformları üzerinden erişilebilir olacak.

Ayrıca oyunun cross-play, cross-progression ve cross-save destekleyeceği de onaylandı. Bu da oyunu başka bir platformdaki arkadaşınızla oynayabilir ve başka bir platforma kayıtlarınızı aktarabilirsiniz anlamına geliyor. Ayrıca oyunu satın alanlar iki arkadaşına Buddy Pass davetiyesi gönderebilir. Buddy Pass davetiyesi alam oyuncular da oyunu 14 gün boyunca ücretsiz olarak oynayabilir. 14 günün sonunda oyunu satın almaya karar verirseniz kayıtlarınızı tam oyuna aktarabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim