Anlık Bildirim

PS5'in merakla beklenen yeni oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın oynanış videosu paylaşıldı

PlayStaiton 5'in bu yıl çıkacak olan özel oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart'tan yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ratchet & Clank: Rift Apart'ın oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'tan yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Yayınlanan yeni oynanış videosunda oyundaki silahlar tanıtılıyor. Oyunda birbirinden farklı birçok silah kullanabildiğimiz gibi bazı silahlar için çeşitli hareketler de bulunuyor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Ratchet & Clank: Rift Apart, 11 Haziran 2021'de PlayStation 5 için özel olarak Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacak. Oyunun şu anda PlayStation Store'da standart sürümü ve deluxe sürümü bulunuyor. Standart Sürüm 619,00 TL, Dijital Deluxe Sürüm ise 699,00 TL.

Ratchet & Clank: Rift Apart Hakkında

Çılgın silahlar

  • Şeytani bir robot olan imparator, boyutlar arası dünyaları keşfetmeye niyetli ve sırada, Ratchet ve Clank’in kendi boyutu var. Dinamik ikilinin çılgın silahlarının tozunu almalı ve yaklaşmakta olan bir boyut çöküşünü durdurmalısın.
  • Burst Pistol, Topiary Sprinkler ve Shatterbomb’un da içinde bulunduğu etkileyici yeni silahlarla eve dönüş yolunda önüne geleni patlat. Şehir semalarındaki halatlarda kay, çatışmaya atıl ve fizik kurallarına meydan okuyan yeni teçhizatlarla boyutlarda geçiş yap

Yeni simalar

  • Muhteşem ikili, tanıdık müttefiklere ve yeni simalara rastlayacak. Bunlardan birisi, robotik kötülüğü defetme konusunda bir o kadar kararlı olan yepyeni bir Lombaks direniş savaşçısı.
  • Ratchet ve başka bir boyuttan gelen gizemli bir Lombaks olan Rivet olarak oynayın. 
  • Clank’in yepyeni boyutlar arası mekaniklerini keşfet.

Baş döndüren görseller

  • PlayStation®5 konsolunun nefes kesen hızı ve oyuncuyu içine çeken özellikleriyle desteklenen büyüleyici ve boyutlar arası maceranın tadını çıkar. Yapımları çokça beğenilen Insomniac Games tarafından sıfırdan geliştirilen bu yapımda, DualSense™ kablosuz kontrol cihazı ile oyundaki hareketlerinin elinde bıraktığı hissin çok daha ötesine geçeceksin.

Tarzla yolculuk yap

  • Yeni dünyaları ve oynanış şekillerini bir araya getiren galaksiler arası düzlemdeki boyut yarıklarını tecrübe et. Çatışma avantajını hızlıca sağlamak için savaş alanları boyunca ışınlan ve boyut geçişli bulmacalarla gezegen yarıklarını onar.
  • Daha önce görülmemiş gezegenleri ziyaret et ve PlayStation®5 konsolunun gücü sayesinde egzotik bitki örtüsü ve hayvan topluluğuyla her zamankinden daha canlı olan eski ve sevilen gezegenlerin alternatif boyutlardaki hâllerini gör.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim