Anlık Bildirim

Realme, 125W UltraDart hızlı şarj özelliğine sahip ilk akıllı telefonu için tarih verdi

Realme, geçtiğimiz yıl duyurduğu 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisini ticarileştirme hazırlığı yapıyor. Şirket bu özelliğe sahip ilk akıllı telefonunu ne zaman çıkaracağını açıkladı.

Realme, 125W hızlı şarj özellikli akıllı telefon çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Realme geçtiğimiz yıl 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisini duyurmuştu. Aradan bir yıl gibi bir süre geçmesine rağmen Çinli üretici bu teknolojiye sahip tek bir akıllı telefon bile çıkarmadı. Ancak bekleyiş sona erecek gibi görünüyor.

Realme başkan yardımcısı ve Hindistan CEO'su Madhav Sheth, önümüzdeki aylarda 125 watt hızlı şarj teknolojisini ticarileştireceklerini ve bu teknoloji ile donatılmış ilk akıllı telefonu 2022'de satışa sunacaklarını resmen açıkladı.

Realme, 125W hızlı şarj özellikli akıllı telefon çıkarıyor Tam Boyutta Gör

3 dakikada %33 şarj

Şu anda piyasada Xiaomi Mix 4 gibi 120W hızlı şarj özellikli birkaç akıllı telefon mevcut. Dolayısı ile Realme'nin elini çabuk tutması durumunda, sektördeki en yüksek şarj hızına sahip ilk akıllı telefonunu çıkarma şansı var.

Realme tarafından daha önce açıklanan bilgilere göre 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisi ile 4.000 mAh'lik bir pilin üçte birini doldurmak sadece 3 dakika sürecek. Bu üst düzey teknolojiyi hangi modelde göreceğimiz ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim