Anlık Bildirim

Realme, 5 serisine 5i adında yeni bir telefon daha ekliyor

Yeni bir Realme telefonun yakında piyasaya sürüleceği söyleniyordu ancak bu konu üzerinde bir gelişme yoktu. Akıllı telefon üreticisi Realme, 5i modeli için sertifika alarak söylentileri doğruladı.

Realme, 5 serisine 5i adında yeni bir telefon daha ekliyor Tam Boyutta Gör

Ralme'nin yeni akıllı telefonu Realme 5i, Singapur telekomünikasyon düzenleyicisi  IMDA'nın web sitesinde görüntülendi. Realme, 5, 5s ve 5 Pro modellerinden sonra 5 serisine bir telefon daha ekleyeceği anlaşılıyor. Bütçe dostu olması beklenen telefonun, 2020'nin ilk çeyreğinde satışa sunulacağı düşünülüyor.

RMX2030 model numarası ile listelenen telefonun diğer 5 serisi telefonların model numaraları baz alınarak, 5i olarak adlandırılacağı düşünülüyor. Yaklaşık olarak 160 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sürülmesi muhtemel olan Realme 5i'nin kesin olarak teknik özellikleri bilinmezken diğer 5 serisi telefonlara benzer özelliklere sahip olacağı kuvvetli söylentiler arasında. 

Realme, 5 serisine 5i adında yeni bir telefon daha ekliyor Tam Boyutta Gör

Realme'nin 5 serisi telefonlarına hemen hemen benzer özelliklere sahip yeni bir telefon daha eklemesi, 5i'nin ne kadar başarılı olacağı konusunda büyük soru işaretleri uyandırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim