Anlık Bildirim

Realme 8 5G'nin teknik detayları belli oldu

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Realme 8 5G'nin teknik özellikleri, Geekbench platformunda ortaya çıktı.

Realme 8 5G'nin teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Test platformu Geekbench'te, RMX3241 kodlu Realme akıllı telefon hakkında bilgiler ortaya çıktı.  Cihazın Realme 8 5G adı altında ticari pazara girmesi bekleniyor. Cihaz, ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) veritabanında zaten listelenmişti ve bu da yakında bir lansman olduğunu gösteriyor.

Fiyatı henüz belli değil

Mart ayında, Realme 8 akıllı telefonun (görseldeki) 4G / LTE iletişim desteğiyle piyasaya sürüldüğünü hatırlıyoruz. Cihaz, MediaTek Helio G95 işlemci, maksimum 8 GB RAM ve 128 GB kapasiteli flash sürücü ile donatılmıştı. Test edilen RMX3241 modifikasyonu ise entegre 5G modeme sahip Dimensity 700 ailesi işlemcilerinden biri olan bir MediaTek MT6833V / ZA yongası taşıyor. 8 GB RAM ile gelecek olan cihaz Android 11 işletim sistemini çalıştıracak.

Realme 8 5G'nin teknik detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Aynı zamanda FCC web sitesi, cihazın 5000 mAh pil, NFC denetleyicisi ve yan tarafta bir parmak izi tarayıcısı ile donatıldığını söylüyor. Realme 8 5G modelinin diğer özelliklerini 4G sürümünden miras alınması muhtemel: FullHD+ çözünürlüğe sahip 6,4 inç ekran (2400 × 1080 piksel), 16 megapiksel ön kamera ve 64MP + 8MP + 2MP + 2MP dörtlü ana kamera yapılandırması. Akıllı telefonun hangi fiyatla satışa sunulacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim