Anlık Bildirim

Realme 9 5G'nin Avrupa fiyatı sızdırıldı

Realme 9'un 5G'li versiyonu bugün fiyatıyla beraber ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Realme 9 4G'yi tanıtan şirket, şimdi aynı cihazın 5G'li versiyonunu Avrupa'da piyasaya sürmeye hazır.

Realme 9 5G'nin Avrupa fiyatı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Son dönemde modelleri ile oldukça fazla gündeme gelen Realme, şimdi Realme 9 ailesine bir üyeyi daha katmayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta Realme 9 4G'yi tanıtan şirket, önümüzdeki günlerde 5G'li versiyonunu Avrupa'da satılacak. Fiyatı ise şimdiden karşımızda.

Realme 9 5G Avrupa'ya geliyor

Realme 9 ailesinin ilgi çeken modeli Relame 9 5G yakında Avrupa'da satışta olacak. 6,5 inç büyüklüğünde 90Hz LCD bir ekranla gelecek olan Realme 9 5G, bu ekranın üzerinde 16MP'lik bir selfie kamerası taşıyacak.

Arka tarafında 48MP + 2MP + 2MP üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan cihaz, içerisinde 5000mAh'lik bir batarya taşıyacak. Bu batarya için 18W hızlı şarj desteği de sunan Realme 9 5G, performansını MediaTek Dimensity 810 yonga setinden alacak.

Bugün gelen sızıntılara göre 4/64GB ve 6/128GB olmak üzere iki farklı versiyonla gelecek olan cihaz, baz model olan 4/64GB versiyon için 278 Euro fiyat etiketine sahip olacak. Realme 9 5G her ne kadar güzel bir cihaz olsa da 18W hızlı şarj desteği ve 4GB RAM bellek için bu fiyat fazla demek yanlış olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim