Anlık Bildirim

Realme ilk premium telefonunu hazırlıyor

realme GT 2 Pro akıllı telefon modeli firmanın premium sınıftaki ilk ürünü olacak ve 800$ üzeri fiyat etiketi ile haliyle firmanın en iyi gelir elde ettiği ürün grubunu oluşturacak. 

realme GT 2 Pro Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarına biraz daha maliyet odaklı modellerle giriş yapan realme markası uzun süre bunu korudu. Amiral gemisi tarafında da bu çizgiyi izleyen firma belirli bir fiyat seviyesini aşmamaya çalıştı ancak işler değişiyor. 

realme GT 2 Pro neler sunacak?

Xiaomi örneğinde gördüğümüz gibi maliyete odaklı başlayan firmaların bir süre sonra premium sınıfa geçiş yapması kaçınılmaz oluyor zira kâr marjının yüksek olduğu alan burası. realme de ilk premium akıllı telefonunu hazırlıyor. 

Firmanın patronu realme GT 2 Pro adıyla ilk premium akıllı telefonlarını piyasaya süreceklerini açıkladı. Daha önce de internete sızdırılan realme GT 2 Pro akıllı telefon modeli 800$ üzerinde seyredecek ve firmanın en pahalı telefonu olacak.

6.8 inçlik WHQD+ AMOLED ekrana sahip olan telefonda Snapdragon 8Gx Gen 1 yonga seti yer alıyor. 12GB LPDDR5 RAM bellek ve 256GB UFS 3.1 depolama yanında 5000mAh kapasiteli batarya 125W UltraDart hızlı şarj ile destekleniyor. 

Arka kamera yuvası ise alıştığımız tasarımın dışına çıkmış. 2 adet 50MP sensör ve 8MP sensör ile en iyi çekim performansının elde edileceği belirtiliyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğe sahip. realme GT 2 Pro en erken 2022 başlarında piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim