Anlık Bildirim

Realme GT Neo2 görselleri ortaya çıktı

realme GT Neo2 modelinde 6.62 inçlik Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekran, Snapdragon 870 yonga seti, 65W hızlı şarj desteği gibi özellikler bekleniyor.

realme GT Neo2 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

realme markasının oyunculara yönelik olarak piyasaya çıkardığı realme GT serisi hızlı bir şekilde büyüyor. Henüz GT Neo modelinin üzerinden uzun bir süre geçmeden realme GT Neo2 piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

realme GT Neo2 özellikleri neler?

realme GT Neo2 firmanın oyunculara yönelik optimizasyonlarla donattığı GT serisinin maliyete odaklı yeni modeli durumunda. Şirket yetkilileri de Neo modelini devam ettireceklerini doğruladı. 

Sızıntıları göre realme GT Neo2 modelinde 6.62 inçlik Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekran yer alıyor. 3.2GHz hızında Cortex-A77 tabanlı 1 adet ana çekirdek, Cortex-A77 tabanlı 3 adet orta çekirdek ve Cortex-A55 tabanlı 4 adet verimlilik çekirdeğinde oluşan Snapdragon 870 yonga seti telefona güç verirken 8GB RAM ve 128GB depolama ile destekleniyor. 

64MP+8MP+2MP şeklinde bir kamera paketi olan model 16MP ön kamerayı da çerçeveye entegre çift LED flaş ile destekliyor. 5000mAh kapasiteli batarya ise 65W hızlı şarja sahip olacak. Şimdilik realme GT Neo2 için net bir tarih mevcut değil.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim