Anlık Bildirim

Realme GT Neo3, Dimensity 8100 yonga setinden güç alacak

Realme'nin 2022'nin ikinci yarısında piyasaya süreceği akıllı telefonu Geekbench'te listelendi. Android 12'yi çalıştıracak Realme GT Neo3, 12GB RAM ile gelecek. 

Realme GT Neo3, Dimensity 8100 yonga setinden güç alacak

Bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek olan Realme GT Neo3'e dair bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Daha önce TENAA'da yer alan akıllı telefon, bu kez de Geekbench'te listelendi. Cihaz bir Dimensity yonga setinden güç alacak.

Android 12'yle geliyor

TENAA'da RMX3562 model numarasıyla listelenen Realme cihazı, yine aynı model numarasıyla Geekbench'te de görüldü. Yaklaşan Realme GT Neo3'e ait olduğu düşünülen model numarasıyla aynı zamanda cihaza dair bazı özellikler de ortaya çıkmış oldu.

Akıllı telefon Mali-G610 MC6 GPU ile eşleştirilen ve 2.85GHz'e kadar saat hızına sahip bir MediaTek Dimensity 8100 yonga setiyle gelecek. Listede ayrıca cihazın Android 12'yi çalıştıracağı ve 12GB RAM sunacağı görülüyor.

Realme GT Neo3'e dair şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilere bakıldığında ise 6.7 inç büyüklüğünde HDR10+ desteği ve 120 Hz yenileme hızıyla FHD+ ekran, üçlü arka kamera kurulumu(50 MP Sony IMX766, 8 MP ultra geniş ve 2 MP makro),  16 MP ön kamera ve 4.500 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim