Anlık Bildirim

Realme'nin yeni 4K TV'lerinin özellikleri ve fiyat etiketleri ortaya çıktı

Realme'nin önümüzdeki hafta duyuracağı 4K çözünürlüğe sahip yeni akıllı TV'lerin detayları sızdırıldı. İki farklı boyutta sunulacak modellerin temel özellikleri ve fiyatları belli oldu.

Realme'nin yeni 4K TV'leri detaylandı Tam Boyutta Gör

Realme'nin 31 Mayıs tarihinde 4K çözünürlüğü destekleyen iki yeni akıllı TV duyuracağını daha önce öğrenmiştik. Şimdi ise Realme Smart TV 4K akıllı TV'lerin teknik özellikleri ve fiyat etiketleri ortaya çıktı.

Seri kapsamında biri 43, diğeri ise 50 inç olmak üzere en az iki model sunulacağı bildiriliyor. Her iki televizyonda da 3840 × 2160 piksel çözünürlüğü destekleyen 4K panel yer alacak.

Çinli şirketin yeni akıllı TV'leri Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojileri ile karşımıza çıkacak. Ayrıca panellerin 1.07 milyar renk üretebileceğini ve 178 derecelik görüş açısına sahip olacağını belirtelim.

Realme'nin yeni 4K TV'leri detaylandı Tam Boyutta Gör

Android TV 10 işletim sistemi

Realme Smart TV 4K serisi MediaTek işlemciden güç alacak. Tüm bunlara ek olarak çift bantlı Wi-Fi modülü, Bluetooth 5.0 teknolojisi, üç HDMI, iki USB ve bir Ethernet bağlantı noktası içerecekleri ifade ediliyor.

Akıllı TV'lerde DTS-HD destekli 24W dörtlü stereo hoparlörler görev yapacak. Yazılım tarafında ise Google Chromecast ve Google Asistan destekli Android TV 10 işletim sistemi göze çarpıyor.

Bu arada televizyonların muhtemel fiyatları de ortaya çıktı. İnternete düşen bilgilere göre 43 inçlik model 385 ila 415 dolar arasında bir fiyatla satılacak. 50 inçlik versiyonun fiyatı ise 455 ila 480 dolar bandında olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim