Anlık Bildirim

Red Dead Redemption 2'nin 13 Temmuz'daki güncellemesi ile oyuna DLSS ve birçok içerik geliyor

Popüler yapım Red Dead Redemption 2'nin 13 Temmuz'da yayınlanacak olan yaması ile birlikte oyunun online oduna Blood Money isimli bir içerik paketi ve DLSS eklenecek.

Red Dead Redemption 2 Blood Money DLSS Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı popüler ve başarılı yapım Red Dead Redemption 2'nin yeni güncellemesinin detayları açıklandı.

Güncelleme 13 Temmuz'da

Yayınlanacak bu güncelleme ile birlikte daha önce de duyurulduğu gibi oyuna DLSS desteği eklenecek. 13 Temmuz'dan itibaren RTX'li ekran kartı sahipleri oyunda DLSS modunu aktif edebilecek. Güncellemenin yayınlanmasının ardından performans testleri geldiğinde sizlerle paylaşacağız. 

Ayrıca Red Dead Online tarafı da büyük bir içerik güncellemesi alacak. Blood Money ismi ile yayınlanacak olan güncelleme yine 13 Temmuz'da erişilebilir olacak ve oyuna birçok yeni görev, ödül ve bonus eklenecek. Ücretsiz olarak sunulacak olan Blood Money güncellemesinin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Red Dead Online tarafında da RTX'li ekran kartı sahiplerinin DLSS özelliğini kullanabileceğini belirtelim.

Kaynakça https://www.dsogaming.com/news/red-dead-redemption-2-dlss-patch-releases-on-july-13th/ https://www.pcgamer.com/red-dead-onlines-blood-money-update-adds-a-series-of-daring-robberies-next-week/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim