Anlık Bildirim

Redmi Band 2 geliyor: İşte sızdırılan özellikleri ve şaşırtan uygun fiyatı

Yarın Redmi K60 serisi, Redmi Note 12 Pro Speed Edition, Redmi Watch 3 ve Redmi Buds 4 Lite tanıtılacak. Bu ürünlere Redmi Band 2 eşlik edecek. İşte bu cihazın sızdırılan özellikleri ve fiyatı
Redmi Band 2 tasarımı Tam Boyutta Gör
Akıllı bileklik sektörü zaman zaman hareketleniyor ve kullanıcıların ilgisini çekiyor. Çinli firmanın en yeni akıllı bilekliği Redmi Band 2 karşınızda.

Redmi Band 2 ekranı ile dikkat çekiyor

Kullanıcıların artık büyük ekranlı cihazlara ilgi gösterdiğini fark eden Redmi'nin bu ürünündeki ekranı önceki Redmi Band cihazlarına göre daha büyük. Bu cihaz 1.47 inçlik geniş ekranı ve 9.99 mm'lik kalınlığı ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

2020 yılında satışa sunulan Redmi Band'in ekranı 1.08 inç ve bu ekran renk konusunda TFT teknolojisine sahip. Redmi Band 2'nin gövdesi bir önceki Redmi Band jenerasyonundan yüzde 79 daha büyük.

Redmi Band 2'nin 99 yuan karşılığında satın alınabileceği öğrenildi. Bu fiyat ilgili vergiler olmadan 265 TL'ye tekabül ediyor. Redmi Band 2 ülkemizde satışa sunulursa oldukça rağbet görebilir. Elimizdeki bilgiler şimdilik bu kadar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim