Anlık Bildirim

Merakla beklenen Samsung Galaxy Ring’in fiyatı ortaya çıktı

Samsung’un merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring, bu yılın ikinci yarısında kullanıcılarla buluşacak. Şimdi de Galaxy Ring için muhtmeel fiyat bilgisi paylaşıldı.
Merakla beklenen Samsung Galaxy Ring’in fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung, Ocak ayında düzenlenen Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring'i duyurmuş ve kullanıcılarda merak uyandırmayı başarmıştı. Bu yılın başlarında Mobil Dünya Kongresi'nde sergilen cihazın özellikleri ve fiyatı ise halen netleşmiş değil. Ancak bu gizem yavaş yavaş sonlanmaya başladı. Galaxy Ring, beklenenden daha pahalı olabilir.

Samsung Galaxy Ring beklenenden pahalı olabilir

Kaçıranlar için Galaxy Ring’in şu anda prototip aşamasında olduğu ve bu yılın ikinci çeyreğinde seri üretime gireceği söyleniyor. Daha önceki sızıntılar ise cihazın fiyatı hakkında bizlere kaba bir tahmin veriyordu, ancak gerçek çok daha farklı olabilir. SamMobile'dan alınan bilgilere göre Galaxy Ring, yaklaşık 300-350 dolara mal olacak.

Kıyaslamak gerekirse bu fiyat, Galaxy Watch 6'nın 44mm LTE modelinden ve muhtemelen yakında çıkacak olan Galaxy Watch 7'den bile daha pahalı. Ancak doğrudan rakibi olarak görülen 3. Nesil Oura Ring yaklaşık 300 dolar fiyata sahip. Ayrıca Aoru Ring'in gelişmiş özelliklerin kilidini açmak için aboneliklere bağlı olduğunu hatırlatalım. 

Galaxy Ring hakkında bilinenler şu an için sızıntılarla sınırlı. Ancak şimdiye kadar yapılan açıklamalara bakıldığında daha çok sağlık takibi bir cihaz olarak konumlandırıldığını anlıyoruz. Bu doğrultuda kalp atış hızı ve uyku izleme gibi sağlık izleme özellikleriyle birlikte çıkacak ve kalp atış hızını, SpO2'yi, adımları, egzersizleri ve uykuyu takip edebilecek 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13656 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy ring, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim