Anlık Bildirim

Redmi'den yeni bir akıllı saat geliyor: Watch 4 olabilir

Redmi markasının yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Sertifikasyon sürecinden geçen modelin Redmi Watch 4 olabileceği belirtiliyor.

Redmi'den yeni bir akıllı saat geliyor: Watch 4 olabilir Tam Boyutta Gör

Xiaomi, HyperOS'la çalışan yeni bir akıllı saat çıkarmaya hazırlanırken Çinli şirketin alt markası Redmi'nin de benzer bir hazırlık içerisinde olduğu ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa şirket henüz ticari adı bilinmeyen bir modelin sertifika sürecini yürütüyor.

Ancak dikkat çekici olan şey, her şeyin oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşmesi. Giyilebilir cihaz son birkaç gün içinde TUV, IMDA, NRRA ve EEC kurumları tarafından onaylandı. Kayıtlar, M2315W1 model numaralı akıllı saatin yolda olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Redmi'den yeni bir akıllı saat geliyor: Watch 4 olabilir

Xiaomi Watch S3 yarın tanıtılacak

Söylentilere bakılırsa Çinli şirketin "gizemli" saati Redmi Watch 4 olabilir. Ancak teknik özellikleri için eldeki mevcut bilgilere dayanarak herhangi bir tahminde bulunmak zor. Ayrıca alt markanın, giyilebilir cihazlarında HyperOS kullanıp kullanmayacağını da bilmiyoruz.

Xiaomi yarın Watch S3 akıllı saatini tanıtacak. Cihaz 60 Hz yenileme hızı ve 600 nit maksimum parlaklık sunan 1.43 inç AMOLED ekran taşıyacak. Bununla birlikte kalp atış hızı sensörü, 100'den fazla egzersiz modu ve HyperOS işletim sistemiyle geleceği de sızdırılan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim