Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Fit 3 tanıtıldı: Tamamen yeni tasarım, daha büyük ekran

Samsung, yeni giyilebilir cihazı Galaxy Fit 3'ü tanıttı. Galaxy Fit 3 akıllı bileklik & saat, önceki nesilden farklı bir tasarım ve özellik tarafında çeşitli iyileştirmelerle geliyor.
Samsung Galaxy Fit 3 tanıtıldı Tam Boyutta Gör
Birkaç sızıntı ve söylentilerin ardından, Samsung, giyilebilir cihazı Galaxy Fit3’ü resmî olarak tanıttı. Dayanıklı ve daha kompakt fitness takip cihazı olarak karşımıza çıkan Galaxy Fit 3, 2020’te çıkan Galaxy Fit 2’ye kıyasla %45 daha büyük ekran, daha fazla sağlık takip özelliği ve acil durum özelliği sunuyor.

Galaxy Fit 3, IP68 ve 50 metre derecelendirmesiyle toza ve suya dayanıklı alüminyum gövdeye sahip. Giyilebilir cihaz, bir bakışta daha fazla veri görmenizi sağlayan 1.57 inç renkli OLED ekrana sahip. Tek tıkla kolayca çıkarılabilen bir kayış mekanizmasına sahip.

Galaxy Fit3’te aktivitelerinizi, kondisyonunuzu, uykunuzu, stres seviyenizi ve antrenmanlarınızı takip etmenize olanak tanıyan ivmeölçer, jiroskop ve kalp atış hızı monitörü bulunuyor. Tüm sağlık verileriniz bileklikle eşleştirdiğiniz telefondaki Samsung Health ile senkronize ediliyor. Bilekliğin bir eksiği; GPS özelliği bulunmadığından telefonunuz olmadan egzersiz takibi yapamıyor. Bir başka önemli eksiklik; mikrofon ve hoparlör bulunmadığından aramaları yanıtlama şansınız yok.

Galaxy Fit 3’ü akıllı telefonunuzun kamerası için uzaktan deklanşör olarak kullanabiliyor veya eşleştirilmiş telefonda medya oynatımını kontrol edebiliyorsunuz. Akıllı saatlerde olduğu gibi kaybolan telefonunu çaldırarak bulmanıza yardımcı olan özellik te mevcut. Acil SOS ve düşme algılama özelliğiyle bileklik, acil durumlarda belirlediğiniz kişilere bildirim gönderiyor.

Galaxy akıllı telefonunuzda rahatsız etmeyin veya uyku modunu açtığında Galaxy Fit 3’te de açılmış oluyor. Samsung, Galaxy Fit3’ün tek şarjla 13 güne kadar dayandığını iddia ediyor.

Samsung Galaxy Fit 3 ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy Fit 3, gri, pembe ve gümüş renk seçenekleriyle geliyor. Galaxy Fit 3, 23 Şubat’ta satışa sunulacak ancak fiyatı hakkında açıklama yapılmadı.

Samsung Galaxy Fit 3 özellikleri

  • Ekran: 1.6 inç, 256x402, 302ppi, AMOLED
  • Bellek ve depolama: 16MB + 256MB
  • Batarya: 208 mAh
  • Boyut ve ağırlık: 42.9 x 28.8 x 9.9mm, 36.8 g
  • Antrenman modu: 101 mod + 6 otomatik takip
  • Renk: Gri, gümüş, pembe
  • Malzeme: 2.5D cam (ekran), Alüminyum (gövde)
  • Kontrol: Dokunmatik + 1 yan düğme
  • Dayanıklılık: 50 metre, IP68
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7586 kez okundu.
18 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy fit 3, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim