Anlık Bildirim

Redmi K50 Ultra, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile gelebilir

Redmi'nin yeni yüksek özelliklere sahip akıllı telefon modeli Redmi K50 Ultra'nın işlemcisi ortaya çıktı. Redmi K50 Ultra gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alabilir.

Redmi K50 Ultra, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Redmi K50 ailesine bir yeni üye daha katılıyor. Redmi K50 Ultra adıyla çıkış yapacak olan bu yeni yüksek özellikli model, görünüşe göre Qualcomm tarafından geliştirilen bir işlemciden gücünü alacak. İşte Redmi K50 Ultra hakkındaki yeni detaylar.

Redmi K50 Ultra performanstan ödün vermeyecek

Redmi K50 Ultra yakın bir tarihte detayları ile birlikte karşımızda olacak. Ama şimdi gelen bilgiler cihaz hakkında bazı şeyleri ortaya koyuyor. Görünüşe göre Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak olan Redmi K50 Ultra, bu işlemcinin performansını Full HD+ çözünürlüklü OLED ekranında sergileyecek.

Redmi K50 Ultra, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Bu ekranda 120Hz yenileme hızı sunacak olan Redmi K50 Ultra, DC karartma özelliğine sahip olacak. Öte yandan 4800-5000mAh'lik bir batarya ile geleceği bilinen cihazın, 100W ya daha daha üzeri hızlı şarj desteği sunacağı biliniyor. Ancak bu tarafta henüz net bir bilgi söz konusu değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim