Anlık Bildirim

iPhone 14 serisi 5nm A16 yonga setlerine sahip olacak

iPhone 14 serisi işlemci tarafında beklenilen performansı karşılamayacak. 5nm sürecine tabi tutulan A16 işlemcileri içerisinde barındıracak olan iPhone 14 modelleri, iPhone 13'ten farklı olmayacak.

iPhone 14 serisi 5nm A16 yonga setlerine sahip olacak Tam Boyutta Gör

Bugün kesinleşen bilgilere göre iPhone 14 serisi için 5nm sürecinden geçmiş A16 işlemciler üretiliyor. İşlemci üretimi tarafında TMSC ile çalışan Apple, iPhone 14 modelleri için 5nm A16 işlemcilerini ürettiriyor.

iPhone 14 serisi beklenilen performansı sergilemeyecek

iPhone 14 ailesi şimdiye kadar beklentiyi yükseltmişti. İnsanların çoğu iPhone 14'ün performans tarafında oldukça farklı olacağını düşünüyordu. Ancak bugün gelen bilgiler biraz hayal kırıklığı oluşturuyor. TMSC'nin yol haritasına göre şirket bu yıl 5nm sürecinden geçmiş A16 işlemcileri üreteceğini ortaya koyuyor.

iPhone 14 serisi 5nm A16 yonga setlerine sahip olacak Tam Boyutta Gör

A15 çip ile aynı süreçten geçecek olan A16 işlemciler bazı iyileştirmeler sebebiyle daha verimli ve biraz daha performanslı olacak. Ama bu ciddi fark oluşturacak bir iyileştirme değil. Tabi bu üretilecek olan işlemcilerin iPhone 14 Pro modellerinde kullanılacağını düşündüğümüzde insanların beklediği gibi çok performanslı modeller görmeyeceğiz. Ancak önceki modellere göre biraz daha iyileşmiş işlemciler kullanacağız. Son olarak standart iPhone 14 modellerinde A15 yonga setinin kullanılacağı bilgisi de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2997 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple a15 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim