Anlık Bildirim

Rekor üstüne rekor! Palworld satışları 8 milyonu geçti

Çıktığı günden bu yana rekorlar kıran Palworld, Steam'de 8 milyonluk satışı geride bıraktı. Açık dünya hayatta kalma oyunu, aynı zamanda PUBG'nin rekorunu da elinden aldı.
Rekor üstüne rekor! Palworld satışları 8 milyonu geçti Tam Boyutta Gör
Pocket Pair tarafından geliştirilen aksiyon-macera hayatta kalma oyunu Palworld, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Pokemon'a benzer dinamikleri ile kısa sürece milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım, Steam'de 8 milyonluk satışı ve 2 milyon eş zamanlı oyuncuyu geride bıraktı. Bu rekor daha önce yalnızca PUBG: Battlegrounds ile kırılmıştı.

Palworld satışları Steam'de 8 milyonu aştı

Bildiğiniz gibi Palworld, daha ilk gününden devasa bir oyuncu kitlesine ulaştı. Öyle ki 8 saatte 1 milyon, 40 saatte 3 milyon ve 4 günde ise yaklaşık 6 milyon sattı. Üstelik bu satışların yalnızca Steam'i konu aldığını belirtelim. Oyunun Xbox sürümüne ilişkin detaylı veriler ise paylaşılmadı. Ancak GameDiscoverCo, en az 1,5 milyon indirme sayısına işaretediyor.

Dolayısıyla küresel bir fenomen haline gelen yapımın, uzun süreler gündemde kalacağını söyleyebiliriz. Nintendo'nun ise bu konuda sessiz kalmadığı kesin. Yakın tarihte oyun devi, Palworld içerisindeki yaratıkları Pokémon karakterleri ile değiştiren bir mod geliştiricisine telif attı ve içeriklerin platformdan kaldırılmasına neden oldu.

Kaçıranlar için Palworld, 19 Ocak'ta Steam ve Xbox Series, Xbox One ve PC için piyasaya çıktı. Oyunun Türkiye fiyatı ise her geçen gün artıyor. Microsoft Store özelinde ilk olarak 85 TL'den satışa çıkan yapım, 36 saat içinde toplamda %958 oranında zamlandı.

Palworld fiyatı

  • Xbox - 900 TL 
  • Steam - 13,49 dolar (%10 indirimli)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3805 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Palworld, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim