Anlık Bildirim

Hugh Jackman başrollü bilim kurgu filmi Reminiscence'ten ilk fragman paylaşıldı

Başarılı oyuncu Hugh Jackman'ın başrolünde olduğu Reminiscence isimli bilim kurgu gerilim filminden ilk fragman geçtiğimiz dakikalarda paylaşıldı.

Reminiscence'ten ilk fragman paylaşıldı

Sinema dünyasının başarılı ve popüler isimlerinden biri olan Hugh Jackman'ın yeni filmi Reminiscence'ten ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda ilk videosu paylaşılan Hugh Jackman başrollü filmden ilk fragman paylaşıldı. Türkçesi Zihin Gezgini olan filmin oyuncu kadrosunda Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Natalie Martinez, Thandie Newton, Thomas Francis Murphy, Teri Wyble ve Brett Cullen gibi isimler bulunuyor.

Filmin yazarlığını ve yönetmenliğini ise Westworld dizisinin yaratıcılarından Lisa Joy üstleniyor. Bilim kurgu gerilim türündeki film, 2021'de hem sinemalarda vizyona girecek hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak. Filmin konusunu ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Reminiscence Türkçe Altyazılı Fragman

Özel bir zihin dedektifi olan Nick Bannister (Hugh Jackman), müşterilerinin karanlık ve çekici kayıp hatıralarında gezinir. Miami’nin batık kıyılarında yaşarken yeni müşterisi Mae (Rebecca Ferguson) ile hayatı sonsuza kadar değişir. Basit bir kayıp ve bulma meselesi tehlikeli bir saplantıya dönüşür. Banister, Mae’nin ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği bulmaya çalışırken vahşi bir komployu açığa çıkarır. Artık şu sorunun yanıtını bulmak zorundadır: Sevdiklerinize ulaşmak için ne kadar ileri gidersiniz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20014 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Reminiscence, hugh jackman ve
2 etiket daha film fragmanları Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim