Anlık Bildirim

Renault, 25 bin euro'luk yeni elektrikli otomobilini gösterdi

Elektrikli Renault 5 yavaş yavaş üretime yaklaşıyor. Fransız otomotiv devi 25 bin euro fiyatla sunulacak otomobilin yeni görüntüler yayınlayarak üretim öncesi versiyonunu gözler önüne çıkardı.
Renault, 25 bin euro'luk yeni elektrikli otomobilini gösterdi Tam Boyutta Gör
Fransız otomotiv devi Renault, Zoe modelinin yerini alacak yeni Renault 5 elektrikli otomobilin görüntülerini yayınladı. Şu anda test aşamasında olan aracın 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Paylaşılan fotoğraflar modelin üretim öncesi prototiplerini görmemizi sağladı.

Yeni R5'in tamamen siyah mat bir filmle kaplanmış prototipleri aracın tasarım özelliklerini vurgulayan sarı ve kırmızı çizgilere sahip. Görüntüler, seri üretim versiyonunun birkaç değişiklik dışında 2021'de ön gösterimi yapılan konsepte oldukça yakın olacağını gösteriyor.

Renault, 25 bin euro'luk yeni elektrikli otomobilini gösterdi Tam Boyutta Gör

İç mekanı geniş olacak

Elektrikli otomobil geleneksel kapı kolları, daha büyük aynalar, yeniden tasarlanmış tamponlar ve biraz farklı LED aydınlatma birimleri ile konsept modelden ayrılıyor. İç mekanın görüntüleri henüz yayınlanmadı ancak kompakt boyutlarına rağmen B segmenti standartlarına göre geniş olacak.

Renault, 25 bin euro'luk yeni elektrikli otomobilini gösterdi Tam Boyutta Gör
Renault 5'te kullanılan bileşenlerin neredeyse %70'inin Clio ve Captur'dan ödünç alındığını belirtelim. Elektrikli otomobil CMF-B platformunu kullanan ilk model olarak gelecek. Ön aksa yerleştirilmiş 136 beygirlik bir motorla donatılacak. Ayrıca 40 ve 52 kWh olmak üzere iki batarya seçeneği ile sunulacağına dair bilgiler var.
Renault, 25 bin euro'luk yeni elektrikli otomobilini gösterdi Tam Boyutta Gör
52 kwh'lik bataryanın araca 400 kilometreye kadar menzil sağlayacağı belirtiliyor. Renault 5'in tam ölçekli üretimi 2024 yılında başlayacak. Yeni modelin Renault'nun kuzey Fransa'daki Douai fabrikasında üretileceği söyleniyor. Araç 25 bin euro gibi bir başlangıç fiyatın sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim