Anlık Bildirim

Renault Megane E-Tech Electric'in yurt dışı fiyatı belli oldu

Yıllardır tanıdığımız 'Megane' ismini bambaşka bir formda karşımıza çıkaran elektrikli Megane E-Tech Electric, Fransa'da 35.200 euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte detaylar:

Renault Megane E-Tech Electric'in yurt dışı fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

2022'nin ortasında ülkemize de gelmesi beklenen Renault Megane E-Tech Electric'in yurt dışı fiyatı belli oldu. Tamamen elektrikli kompakt model, Fransa'da 35.200 euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Söz konusu fiyat, Renault Megane E-Tech Electric'in giriş seviyesi versiyonu için geçerli. Söz konusu versiyonda 130 beygir güç ve 250 Nm tork üreten elektrik motoru ile 40 kWsa'lik batarya paketi bulunuyor. Öte yandan, yukarıdaki fiyat, 6 bin euro'luk teşvik de düşüldüğünde 29.200 euro'ya düşüyor.

Üst seviyelerde 218 beygir güç ve 300 Nm tork üreten elektrik motoru mevcut. Ayrıca batarya kapasitesi de 60 kWsa'te yükseliyor. Bu iki seçenek yüksek hızlı şarj ve en üst donanım seviyesiyle birleştiğinde fiyat 51.400 euro'ya yükseliyor.

Renault Megane E-Tech Electric'in yurt dışı fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Renault Megane E-Tech Electric'in 40 kWsa'lik batarya paketi 300 kilometre menzil sunuyor. 60 kWsa'lik büyük bataryada ise bu değer 470 kilometre. Batarya paketi 22 kW'a kadar AC şarj ya da 130 kW'a kadar DC hızlı şarj ile doldurulabiliyor. 130 kW hızlı şarj ile 40 kWsa'lik bataryanın dolması 30 dakika sürüyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Renault Megane E-Tech Electric, önümüzdeki yılın ortasında Türkiye'ye de gelecek. Ancak Renault Zoe'nin bile 674 bin TL olduğu Türkiye'de bu modelin fiyatı 1 milyon TL'nin üzerinde olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34420 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, renault ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim