Anlık Bildirim

Resident Evil Village, AMD FSR güncellemesi aldı

Resident Evil Village'ın geliştiricisi CAPCOM, yerleşik DRM yazılımının neden olduğu önemli bir sorunu ortadan kaldırmanın yanı sıra AMD FSR teknolojisini oyuna ekleyen yeni 1.03 yaması yayınladı.

Geçtiğimiz haftalarda CAPCOM,  3 aydan az bir süre önce piyasaya sürülen oyunda, korsan yazılımı önlemek amacıyla yerleştirilen Denuvo(DRM) adlı yazılımın sebep olduğu takılmaları düzeltemediği için epey topa tutulmuştu. Takılma problemlerinin korsan sürümünde ortadan kalkmasının ardından sorunun DRM koruması olduğu ortaya çıktı . Geliştirici stüdyo, korsanla mücadele teknolojisindeki 'düzenlemeler' hakkında ayrıntılar sağlayamasa da, sonunda bu hataları düzelten bir yama yayınladı.

Resident Evil Village, AMD FSR güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

FSR hayat kurtarıyor

Oyunda AMD FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisi de etkinleştirildi. Bu teknoloji daha önce haberlerimizde çokça yer verdiğimiz, AMD tarafından çok zorlu oyunlarda performansı artırmak için geliştirilmiş bir çözünürlük ölçekleme algoritmasıdır. Kesinlikle bu tür oyunlardan biri olan Resident Evil Village, NVIDIA DLSS'yi desteklemese de ışın izleme teknolojisini oyunculara sunuyor. Açık kaynak kodlu FSR teknolojisinin, ne kadar hızlı bir şekilde oyunlara entegre edildiği de bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. 

Her iki özellik de 1 GB'lık bir güncelleme ile Steam platformunda erişilebilir.

Capcom geliştiricileri tarafından yayınlanan güncellemenin içeriği ise şu şekilde;

Steam üzerindeki Resident Evil Village oyuncuları için 1.03 güncelleme notları 

– FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisi (FSR) oyuna entegre edildi.FSR, geliştirilmiş grafikler ile daha iyi bir oyun deneyimi sunmaya hazır.
– Korsanla mücadele teknolojisindeki problemleri ortadan kaldırmak için gerekli güncellemeler sağlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim