Anlık Bildirim

Resmen açıklandı: Xiaomi Mi 11'in kutusundan şarj cihazı çıkmayacak

Xiaomi CEO'su Lei Jun, çok yakında tanıtılacak Xiaomi Mi 11'in şarj cihazıyla gelmeyeceğini resmen doğruladı. Apple'ın kutudan şarj cihazını çıkarma kararı diğer üreticiler tarafından da benimseniyor.

Resmen açıklandı: Xiaomi Mi 11'in kutusundan şarj cihazı çıkmayacak Tam Boyutta Gör

Apple'ın ardından Samsung'un da bir sonraki amiral gemisi telefonunun kutusundan şarj cihazını kaldıracağı söyleniyordu. Şimdi ise bir başka dev üreticinin bu listeye katılacağı resmi olarak onaylandı.

Xiaomi CEO'su Lei Jun, önümüzdeki hafta tanıtılacak Mi 11'in kutusundan şarj cihazı çıkmayacağını, akıllı telefonun sadece USB Type-C kablosuyla birlikte geleceğini açıkladı.

Resmen açıklandı: Xiaomi Mi 11'in kutusundan şarj cihazı çıkmayacak Tam Boyutta Gör

İşte ince Xiaomi Mi 11 kutusu

Deneyimli yönetici ayrıca Xiaomi Mi 11 kutusunun görüntüsünü de paylaştı. Kutuda şarj cihazı bulunmadığı için kalınlık iyice azalmış durumda. Hatta iPhone 12 kutusu kadar ince olduğunu söyleyebiliriz.

Lei Jun bu kararın tüketiciler tarafından anlayışla karşılanmayabileceğinin, hatta eleştirilebileceğinin farkında olduklarını ifade etti. Ayrıca "çevreyi koruma" adına iyi bir çözüm olup olmadığını sordu.

Resmen açıklandı: Xiaomi Mi 11'in kutusundan şarj cihazı çıkmayacak Tam Boyutta Gör

"Xiaomi'nin yaklaşımı Apple'dan farklı olacak"

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Ice Universe, tüketicilerin panik yapmaması gerektiğini zira Xiaomi'nin bu konudaki yaklaşımının Apple'dan farklı olacağını söyledi.

Çinli şirketin şarj cihazıyla ilgili ne tür bir yaklaşım sergileyeceği bilinmiyor. İsteğe bağlı standart bir şarj cihazı ve ücret karşılığında daha güçlü bir güç adaptörü sunmayı planlıyor olabilir. Her halükarda tüm detayları 28 Aralık'ta yani sadece iki gün sonra öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
92907 kez okundu.
112 kişi, toplam 135 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Mi 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim