Anlık Bildirim

Ridley Scott imzalı HBO dizisi Raised by Wolves’tan resmi fragman geldi

3 Eylül'de HBO Max'ta yayınlanmaya başlayacak Ridley Scott imzalı Raised by Wolves”un fragmanı yayınlandı. Dizi, uzak bir gezegende insan çocukları yetiştiren iki androidin yaşadıklarına odaklanıyor.

Ridley Scott imzalı HBO dizisi Raised by Wolves’tan resmi fragman geldi Tam Boyutta Gör

Alien, Blade Runner, Gladiator ve The Martian gibi yapımlardan tanıdığımız Ridley Scott imzalı HBO Max dizisi “Raised by Wolves”un resmi fragmanı yayınlandı.

Çoğunluğu henüz keşfedilmemiş uzak bir gezegende insan çocuklarını yetiştirme görevi verilen Anne (Amanda Collin) ve Baba (Abubakar Salim) adlı iki androidin yaşadıklarını konu alan seri, 10 bölümden oluşuyor.

Büyük bir savaş sonrası yaşanamaz hale gelen Dünya’dan gönderilen androidler, yeni evlerinde sakin bir hayat sürerken işler birden tersine dönüyor. Ridley Scott’ın izlerini iliklerimize kadar hissettirecek dizinin ilk iki bölüm yönetmenliğini de yine Scott sırtlamış.

Ridley Scott imzalı HBO dizisi Raised by Wolves’tan resmi fragman geldi Tam Boyutta Gör

Dizide Prisoners filminin senaristi Aaron Guzikowski’de yer alacak. Oldukça beğenilen 2013 yılı yapımı filmin senaristi, Raised by Wolfes ile ilk yönetmenlik tecrübesini de elde edecek. Seride, Vikings’ten tanıdığımız Travis Fimmel de var. Dizi 3 Eylül’de HBO Max’ta gösterime girecek. Aşağıda, dizinin resmi fragmanına göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5071 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hbomax, ridley scott ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim