Anlık Bildirim

Riot Games'in Twitch rakibi başlamadan sonlandı

Yakın tarihte çok sayıda çalışanı ile yolları ayıran Riot Games, geliştirilmekte olan bir projeyi daha rafa kaldırdı. REN olarak adlandırılan bu projenin Twitch'e rakip olacağı belirtiliyor. 
Riot Games'in Twitch rakibi başlamadan sonlandı Tam Boyutta Gör
League of Legends ve Valorant gibi rekabetçi oyunlar ile tanıdığımız Riot Games, bildiğiniz gibi 530 çalışanı ile yolları ayırdı ve halihazırda devam eden projelerde küçülmeye gideceğini duyurdu. Şimdi ise rafa kaldırılan projeler arasına bir yenisi daha eklendi. Riot Games'in Twitch rakibi platformu, başlamadan sonlandı.

Twitch rakibi, başlamadan sonlandı

Bloomberg'in paylaştığı rapora göre, Riot Games'in REN (Riot Esports Network) olarak adlandırılan yayın platformu projesi, sürpriz bir şekilde iptal edildi. Aktarıldığı kadarıyla Twitch'e rakip olacak bu platformun, Riot Games'in oyunlarında entegrasyon ve oyuncuların etkileşim kulabileceği bir ağ olacağı belirtiliyor. Hatta temelleri ilk olarak 2021 yılında atılmış.

Bildiğiniz gibi Riot Games'in sevilen oyunları League of Legends ve Valorant, 300.000 üzerinde kullanıcı ile Twitch'in en popüler oyunlarından biri konumunda. Bu da Riot Games'in neden böyle bir projeye imza attığını açıklıyor diyebiliriz. Ancak Riot'un REN için yaptığı tüm planlar, şirketin bu haftaki işten çıkarma ve yeniden yapılanma hareketi ile sona erdi.

Riot Esports Network veya REN hakkında daha fazla bilgi paylaşılmadı. Öte yandan iptal kararından hemen önce dahili test aşamasında olduğu belirtiliyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, Riot Games'in yeniden yapılanma kararı yalnızca REN'i etkilemedi. 2019'da duyurulan ücretsiz kart oyunu Legends of Runeterra ve Riot Forge da artık daha geri planda olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim