Anlık Bildirim

ABD'nin ünlü kripto para borsası, gelirlerini açıkladı

ABD'nin ünlü kripto para borsalarından Robinhood, halka açılıyor. Robinhood, halka arz öncesi ilk kez mali durumu hakkında rapor yayınladı. Borsasının geliri ortaya çıktı.

robinhood borsası Tam Boyutta Gör

Robinhood, halka arzından önce ilk kez mali durumu hakkında bazı bilgiler paylaştı. SEC ile birlikte yapılan S-1 dosyasında kripto para ile ilgili detaylar ortaya çıkmış oldu.

Dosyada ayrıca Robinhood'un kripto işini de detaylandırılıyor. Şirket, müşterileri adına elinde bulundurduğu Bitcoin (BTC) ve diğer kripto fonlarının miktarında muazzam bir artış yaşamış durumda. Bu rakam, bir yıl önce elinde tuttuğu 480 milyon dolardan bu yıl 31 Mart'a kadar yaklaşık 11,6 milyar dolara ulaşmış durumda. 

Robinhood borsası halka arz oluyor Tam Boyutta Gör

Dosya ek olarak, 2021'in ilk çeyreği için Robinhood'un toplam gelirinin %17'sinin kripto ticaretinden geldiğini ve bunun %34'ünün (toplamın yaklaşık %6'sı) Dogecoin'den (DOGE) geldiğini belirtti. 

Robinhood'un halka arzı, borsanın milenyum kuşağı arasında nasıl ikonik bir marka haline geldiği göz önüne aldığımızda, önemli bir finansal olay olarak karşımıza çıkabilir. 

Robinhood, müşterilerinin halka arzdan önce satın almaları için %35 kadar hisse ayıracağını söyledi.

Ek olarak Robinhood hisselerinin, Nasdaq Menkul Kıymetler Borsası’nda “HOOD” adıyla listeleneceği ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim