Anlık Bildirim

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin ile ilgili açıklama yaptı

Geçtiğimiz günlerde Shiba Inu'yu listeyen kripto para borsası Robinhood'un CEO'su Vlad Tenev, Dogecoin ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.                     

Robinhood CEO’su Vlad Tenev Dogecoin Değerlendirmesi Tam Boyutta Gör

Kripto para borsası Robinhood’un CEO’su Vladimir Tenev popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili değerlendirmede bulundu. Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin’i internetin ve insanların para birimi haline getirebilecek birkaç iyileştirme önerisinde bulundu. 

Robinhood CEO’su Vladimir Tenev resmi Twitter hesabı üzerinden Dogecoin’in internetin para birimi olma potansiyelinden bahsetti.

Robinhood CEO’su, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ilk olarak, herhangi bir kriptonun kullanılabilir bir para birimi haline gelmesi için en önemli özelliğin işlem ücreti olduğundan bahsetti. Tenev paylaşımında Dogecoin’in Kasım 2021’deki son güncellemeden sonra ağ ücretlerinin sıfıra çok yakın olduğunu da vurguladı.

Ek olarak Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da web altyapısının Dogecoin’i hızlandırmak için yeterince geliştiğini yorumladı. Elon Musk da bu tartışmaya katıldı. Musk, blok boyutunun internetin geri kalanına ayak uydurması gerektiğini iddia etti.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz günlerde Robinhood, Shiba Inu ile beraber Solana (SOL) Polygon (MATIC) ve Compound’u listelemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim