Anlık Bildirim

Rocket League'in mobil versiyonu Rocket League Sideswipe duyuruldu

Konsollarda ve PC'de fazlasıyla popüler olan ve bir süredir oynaması ücretsiz olarak bulunan Rocket League'in mobil versiyonu Rocket League Sideswipe duyuruldu.

Rocket League'in mobil versiyonu Rocket League Sideswipe duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Psyonix'in yaptığı popüler oyun Rocket League'in mobil versiyonu Rocket League Sideswipe, iOS ve Android için geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

Rocket League Sideswipe'da yine arabalarla futbol oynamaya çalışacağız ancak ana oyuna göre farklılıklar olacak. Rocket League Sideswipe, 1v1 ve 2v2 maçlar sunacak ve 2 dakikalık hızlı tempolu maçlara çıkacağız. Ayrıca yandan bakış açısına sahip olacak oyun. Geliştirici hem yeni başlayanlar için hem de deneyimli olanlar için sezgisel dokunmatik bir kontrol vaat ediyor.

Yine ana oyunda olduğu gibi araçlarınızı seçebilecek ve onları dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceksiniz. Ne yazık ki şu an için daha fazla ayrıntı bilinmiyor.

Oyunun bu yıl içerisinde iOS ve Android için yayınlanması bekleniyor ancak ne yazık ki net bir yayın tarihi yok. Son olarak eğer bizleri Avustralya ve Yeni Zelanda'dan takip ediyorsanız, çok kısa bir süre içerisinde oyunun alfa testi bu bölgelerde başlayacak. Oyunun sitesini takipte kalabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim