Rockstar Games, 2K ve Private Division gibi birçok oyun stüdyosunun üst kuruluşu olan Take-Two Interactive'in sabah saatlerinde son mali çeyreği için bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıda çıkış yapmış olan oyunların satış miktarları açıklandı. Ayrıca şirketin gelecekteki planları hakkında da bazı açıklamalar yapıldı.
Take-Two Interactive başkanı Karl Slatoff, önümüzdeki 5 yıl boyunca toplamda 93 farklı oyunun çıkış yapacağını söyledi. Bu açıklamanın aynısı geçtiğimiz yıl da yapılmıştı. Elbette burada şunu belirtmek gerekiyor. Take-Two Interactive birçok oyun stüdyosuna sahip. Yani stüdyo başına düşen oyun sayısı aslında düşük. Ancak yine de 93 oyunun fazla olduğunu belirtmekte fayda var.
Açıklamaya göre bu 93 oyunun 63 tanesi temel oyun deneyimi sunacak, 17'si orta ve 13'ü de casual olacak. 93 oyunun 47 tanesi mevcut IP'ler ile ilgili oalcak geri kalanları yeni IP'ler olacak. 93 oyunun 72 tanesi konsollar ve PC için çıkış yapacak, bu 72 oyunun 7 tanesi aynı zamanda mobil için de çıkış yapacak. Toplamda da 93 oyunun 23 tanesi mobil cihazlar için çıkış yapacak. 93 oyunun 67 tanesi ücretli, 26 tanesi de ücretsiz olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Maket bunlar ya ne arabası uyanın alooo
akp ismini chpliler kullanıyor. onlar genelde ak partiliyim diyorlar. iyi partiye mhplilerin ip demesi gibi. gözüme katıldı tabirinde.
yok arkadaş ben bir hayal kurdum ama azıma mçtılar. şimdi 60 bini ne zaman verirler
para yatırdım ama onaylanmadı resmen fiyasko hayal kırıklığına uğradım akp liyim
Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)