Anlık Bildirim

2020 yılı GTA 5 ve GTA Online için rekor bir yıl oldu: Satışlar 140 milyonu geçti!

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan Grand Theft Auto 5'in satışları 140 milyonu geçti. Oyun çıkış yılında bu yana en iyi yılını geçirdi.

2020 yılı GTA 5 ve GTA Online için rekor bir yıl oldu: Satışlar 140 milyonu geçti! Tam Boyutta Gör

Rockstar Games ve daha birçok stüdyonun yayıncısı olan Take-Two Interactive'in geçtiğimiz saatlerde 3 aylık mali sonuçları paylaşıldı. Özellikle Grand Theft Auto V ile ilgili paylaşılan istatistikler gerçekten inanılmaz. Oyun, çıkış yılı olan 2013'ten bu yana en iyi yılını geçirmiş durumda.

Yapılan açıklamaya göre GTA V'in, 2020 yılında yakaladığı satış sayısı ile toplam satış miktarının 140 milyon adeti geçtiği açıklandı. 2020 yılında ki satışlar, çıkış yılı olan 2013 hariç en fazla oyunun satıldığı yıl oldu. Ayrıca 2020 yılı içerisindeki aktif oyuncu sayısının da daha önceki tüm yıllara göre çok daha fazla olduğu açıklandı. Son olarak da GTA V'ten elde edilen gelir bir önceki yılın aynı çeyreğine oranla %28 daha artmış durumda. 

GTA V'in yeni nesil özel sürümü de bu yıl içerisinde yayınlanacak ve özellikle online kısım için daha fazla yeniliğin de yıl içinde geleceği söylenmişti. Kısaca bu yıl da GTA V ciddi satış sayılarına ulaşacak gibi duruyor. Sanıyoruz ki GTA VI'yı konuşmak için de daha çok erken.

Take-Two Interactive, yalnızca GTA V değil, diğer oyunların güncel satış sayılarını da açıkladı. Red Dead Redemption 2, 36 milyon kopya; NBA 2K21, 8 milyon kopya ve Borderlands 3 de 12 milyon kopyadan fazla satmış durumda. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Oyuncular oynamayı bırakmıyor diye Rockstar GTA 6 yı çıkarmıyor, Rockstar GTA 6 yı çıkarmıyor diye oyuncular GTA 5 oynamaya devam ediyor.. Bu döngü sonsuza dek ...
Yorumu gör »
Zodian
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim