Anlık Bildirim

Unreal Engine 5'in ilk oyunlarından biri belli oldu: 2022'nin en çok beklenenlerinden STALKER 2

Oyun dünyasının beklenen oyunlarından biri olan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl'in Unreal Engine 5 ile geliştirildiği geliştirici tarafından onaylandı.

S.T.A.L.K.E.R. 2, Unreal Engine 5 kullanıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini GSC Game World'ün yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip olan korku oyunu STALKER 2: Heart of Chernobyl'den heyecanlandıran bir haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Unreal Engine ve Stalker'ın resmi Twitter hesaplarının Twitter'daki konuşmaları üzerine oyunun Uneal Engine 5 ile geliştirildiği onaylanmış oldu. Oyunun Unreal Engine ile geliştirildiği biliniyordu ancak 5 ile geliştiriliyor olması sürpriz oldu diyebiliriz. Geçtiğimiz aylarda demosu yayınlanan Unreal Engine 5, oyuncular tarafından bir hayli sevilen bir motor. 

Daha önce yayınlanan görsellere de baktığımız zaman oyunun gerçekten grafiksel anlamda iddialı bir şekilde geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Oyunun paylaşılan ilk görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. S.T.A.L.K.E.R. 2, 28 Nisan 2022'de Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Oyun ilk günden Xbox Game Pass'ten erişilebilir olacak.

STALKER 2: Heart of Chernobyl'den İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim