Anlık Bildirim

S20 kullanıcıları WQHD+ ekranda 120Hz yenileme hızını etkinleştirebilecek

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Galaxy S20 modellerinin en dikkat çeken özelliği 120Hz yenileme hızı sunan ekranlarıydı. Belli çözünürlüklerde aktif edilebilen bu özellik artık tamamen kullanılabilecek.

S20 kullanıcıları WQHD+ ekranda 120Hz yenileme hızını etkinleştirebilecek Tam Boyutta Gör

Samsung'un geçtiğimiz hafta tanıttığı Galaxy S20 serisi, etkileyici olarak değerlendirebileceğimiz bir dizi donanım özelliğine sahip. Cihazların en çok konuşulan özelliği ise ekranlarının 120Hz yenileme hızını destekliyor olmasıydı. Ancak belirli çözünürlüklerde aktif edilebilen bu özellik yakında tüm çözünürlükleri destekleyecek.

Samsung güncelleme üzerinde çalışıyor

Galaxy S20 modellerindeki 120Hz ekran yenileme hızı, sadece düşük çözünürlüklerde çalışıyordu. Bu nedenle kullanıcılar, eğer cihazın ekranını WQHD+ çözünürlüğüne yükseltmeye çalışırsa: "WQHD+'da yüksek yenileme hızı desteklenmiyor. Ekranınız standart 60Hz yenileme hızına dönecek." şeklinde bir uyarı alıyorlardı. Ancak gelen haberlere göre Samsung, S20'deki tüm çözünürlüklerin 120Hz'yi desteklemesi yönünde çalışmalara başladı.


Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni güncellemenin, pil ömrünü de optimize etmek zorunda kalacağı için biraz zaman alacağı belirtiliyor. Zira 120Hz ekran yenileme hızının pil ömrüne de doğrudan etkisi var. Şirket konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değil ancak önümüzdeki haftalarda söz konusu güncellemenin Galaxy S20 modellerine dağıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim