Anlık Bildirim

sahibinden.com verilerine göre 2. el otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor

sahibinden.com, 2021'in Ocak ayına ilişkin istatistikleri paylaştı. Veriler ışığında Türkiye'nin en popüler otomobil markaları, modelleri ve dahası haberimizde...

sahibinden.com verilerine göre 2. el otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor Tam Boyutta Gör

2. el araç pazarında geçtiğimiz yılın sonunda fiyatlar düşüş eğilimi gösterse de bu durum satışlara çok etki etmedi çünkü fiyatlar hala olması gerekenin epey üzerinde. Gelen son veriler, fiyatların 2021'de de düşmeye devam ettiğini gösteriyor.

sahibinden.com, araç ilanlarına ait Ocak ayına ilişkin verilerini açıkladı. Rapora göre Aralık ayında 2020 yılında ilk defa %1’e yakın düşüş gösteren satılık otomobil ilan fiyatları, Ocak ayında da benzer bir seyir izledi ve son iki ayda %2’ye yakın düştü.

sahibinden.com’un Vasıta Endeksi raporuna göre Ocak ayında en çok otomobil ilanı verildi. Marka & Model sıralamasında sıralama değişti ve Renault – Clio liderliği aldı. Renault – Clio’yu, Volkswagen – Passat, Renault – Megane, Opel – Astra ile Ford - Focus takip etti. En çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası ise yine Nissan oldu.

sahibinden.com verilerine göre 2. el otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor Tam Boyutta Gör

sahibinden.com’un Ocak verilerine göre; en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli; yakıt türü dizel ve model yılı 2015 olan otomobillere ait ilanlar verildi. Tüm ilanlar arasında araçların %37’si 0 – 100bin kilometre aralığında yer aldı. Otomobil ilanlarının %25’i ise 50.000 - 100.000 TL aralığında satışa sunuldu.

sahibinden.com’da ilan bakanlar Ocak ayında en çok Renault, Volkswagen, BMW, Mercedes - Benz ve Fiat marka otomobillerle ilgilendi. Araçlar en çok gece 22:00-23:00 aralığında incelenirken, ilanlara ortalama bakılma süresi 10 dakika 15 saniye oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13013 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
2. el otobomil fiyatları, sahibinde.com ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim