Otomobil Haberleri

Kategori
Son dakika otomobil haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), otomobil hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
6 SA.

GİRİLEN İÇERİKLER
220 VİDEO 9.705 HABER 2.102 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 21 İÇERİK

Otomobil Son Dakika Haberleri

Güncel Otomobil Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Otomobil Haberleri de dahil olmak üzere, Otomobil Teknolojileri ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 485 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Otomobil Teknolojileri dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 16 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 220 video, 2102 galeri ve 7376 adet Otomobil Teknolojileri haber içeriği bulunmaktadır.

Otomobil Teknolojileri İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Otomobil Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Otomobil Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Otomobil Teknolojileri Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Otomobil Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Otomobil Haberlerini okuduktan sonra, Kültür ve Sanat Haberleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Son Dakika Otomobil Haberleri DonanımHaber’de 🚗

Güncel Otomobil Haberleri 2024

Otomotiv sektöründe her geçen gün onlarca gelişme yaşanıyor. Özellikle elektrikli ve otonom araçların gelişim göstermesiyle birlikte, otomobil sektörü bambaşka bir noktaya evrilmiş durumda. Bizler de DonanımHaber otomobil kategorisinde, otomotiv sektöründe yaşanan bu gelişmelerden anında haberdar olmanız için en yeni araba haberlerini sizlerle buluşturuyoruz.

Bu bağlamda güncel araç haberlerini ekranlarınıza taşırken, şu konuları da özellikle ele almaya çalışıyoruz:

  • İkinci el otomobil haberleri
  • Sıfır araba haberleri
  • Otomobillerdeki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili haberler
  • 2024 güncel otomobil kampanyaları
  • Otomobil fiyatlarıyla ilgili haberler
  • Yerli otomobil TOGG ile ilgili haberler
  • 2024 yeni otomobil modelleriyle ilgili haberler
  • Cumhurbaşkanının 2. el araba haberleri ile ilgili açıklamaları
  • "2024'te hangi araçlar çıkacak? Yeni araba modelleri neler?" sorularına ilişkin içerikler

Formula 1 HaberleriOtomobil Fiyatlarıİkinci El Araç

Otomobiller Hakkında 🚘

Otomobilin kurucusu, Fransız mühendis Nicolas Joseph Cugnot'idir.

Otomobil, yolcu veya yük taşımak üzere tasarlanmış, motorlu ve tekerlekli kara ulaşım aracı. Otomobil, yakıtla çalışan bir motor sayesinde hayvan gücü kullanılmadan, itmeden veya çekmeden hareket edebilen ve üzerindekileri de taşıyabilen bir taşıttır. Halk arasında -ve bundan sonra bu maddede de- "araba" olarak isimlendirilir ve bilinir.

Genel olarak otomobiller içten yanmalı motorlarla ve dört lastiğin dönmesiyle çalışır. Ancak 2001 yılı itibarıyla, hibrit motorlu otomobiller satılmaya başlamıştır. Elektrikle çalışan hibrit motorlar için şu an Amerika Birleşik Devletleri de başta olmak üzere, birçok ülke vergilerini minimuma indirmiş ve ücretsiz elektrik dolum istasyonlarını otoparklara ve benzincilere yerleştirmiştir.

3 teker üzerinde hareket edebilen arabalar da üretildi, ancak ortaya çıkan denge ve dayanıklılık sorununa bağlı olarak kullanışlı olamadığı için yaygınlık kazanamadı.

Otomobillerin tarihi hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim