Anlık Bildirim

İnanılır gibi değil: OceanGate, Titanik turları için bilet satmaya devam ediyor

OceanGate Expeditions, beş kişiye mezar olan Titan denizaltısı kazasının ardından Titanik enkazına yaptığı seferleri durdurmadı. Şirket 2024 tur programı için 250.000 dolara bilet satmayı sürdürüyor.
Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor Tam Boyutta Gör
OceanGate Expeditions, beş kişinin ölümüyle sonuçlanan Titan denizaltısı faciasına rağmen Kuzey Atlantik sularında Titanic gemisinin battığı yere düzenlediği turlar için bilet satmaya devam ediyor. Şirketin 2024 yılı tur programı resmi web sitesinde "Expeditions" başlığı altında mevcut.

Titanik enkazına düzenlenecek turistik gezilere katılmak isteyenler 12-20 Haziran ve 21-29 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek iki sefer arasından seçim yapabilecekler. Bu arada internet sitesinde bilet fiyatının 250.000 dolar olarak listelendiğini belirtelim.

Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor Tam Boyutta Gör

"Titanic'i kendi gözleriyle gören az sayıdaki kişiden biri olun"

Yaşanan ağır trajediye rağmen OceanGate Expeditions "tarihin derinliklerine dalmak ve Titanik enkazının bulunduğu bölgeyi keşfetmek için eşsiz bir fırsat" sunmaya devam ediyor. Şirket web sayfasında insanları bu geziye çekebilmek için "Titanik'i kendi gözleriyle gören az sayıdaki kişiden biri olun" gibi ilgi uyandıran bir pazarlama cümlesine de yer vermiş.

Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor Tam Boyutta Gör
Titanik'in enkazına gitmek üzere 18 Haziran'da Atlantik Okyanusu'na dalan Titan isimli denizaltı ile iletişim kesilmişti. Üç gün sonra, ABD Sahil Güvenlik yetkilileri Titanik yakınlarında enkaz bulunduğunu bildirdi. Teşkilat kısa süre sonra bunların kayıp batiskafın parçaları olduğunu doğruladı. Yapılan analizlerin ardından deniz aracındaki tüm yolcuların öldüğü ortaya çıktı.
Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor Tam Boyutta Gör
OceanGate Expeditions adlı firmaya ait denizaltıda, şirketin başkanı ve kurucusu Stockton Rush, Fransız derin deniz kaşifi Paul-Henri Nargeolet, Action Aviation şirketinin sahibi İngiliz milyarder Hamish Harding, Pakistanlı iş insanı Shahzada Dawood ve oğlu Sulaiman olmak üzere beş kişi bulunuyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39388 kez okundu.
53 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kaza, titan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim