Anlık Bildirim

Titanik enkazında kaybolan denizaltı, Iron Lung oyununun satışlarını patlattı

Titanik'in enkazına doğru yola çıktıktan sonra kaybolan denizaltı, benzer bir senaryoya sahip Iron Lung oyununun satışlarının patlamasına yol açtı. Oyun Steam'de büyük bir popülarite kazandı.
Titanik enkazında kaybolan denizaltı, Iron Lung oyununu patlattı Tam Boyutta Gör
Titanik'in enkazına gitmek üzere 18 Haziran'da Atlantik Okyanusu'na dalan Titan isimli denizaltı, trajik bir şekilde kaybolmuştu. Tüyler ürperten olayın ardından denizaltıda hayatta kalma temalı Iron Lung oyunu Steam'de yükselişe geçti.

OceanGate Expeditions adlı firmaya ait denizaltıda, şirketin kurucusu Stockton Rush, Fransız derin deniz kaşifi Paul-Henri Nargeolet, İngiliz milyarder Hamish Harding, Pakistanlı iş insanı Shahzada Dawood ve oğlu Süleyman olmak üzere beş kişi bulunuyordu.

"Oyunun gerçeğe dönüşmesi dehşet verici"

Bağımsız korku oyunu Iron Lung'ı geliştiren David Szymanski, 19 Haziran'dan sonra oyununun satışlarında büyük bir patlama yaşandığını açıkladı. Iron Lung'da küçük bir denizaltıyı kontrol ederek hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.

Titanik enkazında kaybolan denizaltı, Iron Lung oyununu patlattı Tam Boyutta Gör
Geliştirici korku, klostrofobi ve paranoya üzerine kurulu oyunda bir insanın kendini içinde bulabileceği en korkunç durumu yansıtmaya çalıştığını söylüyor. Szymanski'ye göre gerçek insanların kendilerini oyunundakine benzer bir durumda bulmaları dehşet verici.
Titanik enkazında kaybolan denizaltı, Iron Lung oyununu patlattı Tam Boyutta Gör
Szymanski kişisel sosyal medya hesabında son günlerde popülaritesi birkaç kat artan oyunun istatistiklerini gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. Geliştirici insanların durumla alakalı şakalar yaptığını ancak hiç kimsenin bu şekilde ölmeyi hak etmediğini söyledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13736 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, titan ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim