Anlık Bildirim

Samsung 990 Pro SSD kullanım sorunu çözülüyor

Samsung 990 Pro SSD sürücüsünün belirli üretim paketlerinde ortaya çıkan kullanım sağlığı problemlerine yönelik bir yama yayınlanmış durumda. Samsung 980 Pro SSD modeli de kapsama alanında. 

Samsung 990 Pro SSD kullanıcılarına müjde Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz ay bazı kullanıcılar tarafından rapor edilen Samsung 990 Pro SSD sürücüsündeki kullanım sağlığı problemine yönelik olarak bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme sağlık sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Samsung 990 Pro SSD problemi çözülüyor

Samsung’un amiral gemisi SSD sürücüsü olsa da Samsung 990 Pro SSD modelinde bir süredir kullanım sağlığı sıkıntıları yaşanıyordu. Samsung Magician uygulamasında elde edilen verilere göre sürücünün kullanım sağlığının hızlı bir şekilde azaldığı tespit edilmişti. Hatta Samsung 980 Pro SSD modelinde de benzer bir sorun rapor edilmişti.

Samsung kısa süre önce Samsung 980 Pro SSD için yama yayınladıktan sonra Samsung 990 Pro SSD amiral gemisini de listeye aldı. Sürücüdeki akıllı yüzde kullanımı veya sağlık durumu özelliğinden kaynaklandığı tahmin edilen problem için Samsung Magician yazılımından gerekli yamayı kurabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim