Anlık Bildirim

Samsung, akıllı telefon sevkiyatında hedefini düşürdü

Samsung, yükselen enflasyon gibi birçok durumdan dolayı akıllı telefon sevkiyatındaki hedefini düşürdü. Pandemide bile daha çok sevkiyat yapan Samsung, 2022'deki hedefinin 264 milyon olduğunu söyledi.

Samsung, akıllı telefon sevkiyatında hedefini düşürdü Tam Boyutta Gör

Pandeminin piyasa etkileri azalıyor. Ancak akıllı telefon üreticileri için işleri karmaşıklaştıran yeni sorunlar ortaya çıkmaya hızla devam ediyor. TheElec'in haberine göreyse bu durum Samsung'u bu yıl için üretim stratejisini yeniden değerlendirmeye zorladı.

Yükselen enflasyon Samsung'un akıllı telefon sevkiyat hedefini 2021 seviyesinin altına düşürdü

Samsung, akıllı telefon sevkiyatında hedefini düşürdü Tam Boyutta Gör

Samsung'un bu sene için orijinal hedefi 334 milyon akıllı telefon sevkiyatıydı. Bu sayıdan 284 milyonunu Samsung kendi tesislerinde yapacak ve kalan 50 milyonu iş ortağı ODM'lerine bırakacaktı. Ancak şirket bu sayıyı 264 milyona indirdi ve Ekim vile Kasım ayları için üretim hedefinin 34 milyon olduğunu açıkladı. Ayrıca şirket 34 milyonun bu dönemlerde hedeflenenden çok az olduğunu söyledi.

Samsung, pandemi nedeniyle 2020'yi zayıf geçirse de 2020'de 300 milyon akıllı telefon üretti ve 270 milyonunu sevk etti. Yani bu yıl için hedeflenenden yaklaşık 10 milyon daha fazla. Kaynaklar, bu yıl azaltılan hedefler için yükselen enflasyona, düşük tüketici talebine ve tedarik zinciri sorunlarına işaret ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim