Anlık Bildirim

Samsung'un yeni C-Lab projesi gitar öğrenmeyi kolaylaştıracak

CES 2022'de sergilenecek C-Lab projelerini duyuran Samsung, LED kılavuza sahip bir gitarla dikkat çekiyor. Sergilenecek projelerden birisi ise bebk şaşılığının tespitine odaklanıyor.

Samsung C-Lab, CES 2022'de birçok ürün sergileyecek Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5-8 Ocak tarihleri ??arasında gerçekleştirilecek olan Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de C-Lab programıyla geliştirilen toplamda 13 projenin tanıtımını gerçekleştirilecek. Fuarda, C-Lab Inside'dan dört projeyle birlikte ve C-Lab Outside tarafından desteklenen dokuz girişim duyurulacak.

CES 2022'de sergilenecek C-Lab projeleri

CES 2022 yaklaşırken birçok şirketin fuara yüz yüze katılım gerçekleştirmeyeceği açıklansa da Samsung, fuarda yeni projelerini sergilemeye hazırlanıyor. Şirket, çalışanlarının yenilikçi fikirlerini destekleme programı olarak ortaya çıkan C-Lab programında geliştirilen projeleri de fuarda sergileyecek.

'Çocukların akıllı telefon kullanım alışkanlıklarını geliştirmelerine yardımcı olan bir yapay zeka çözümü' olarak nitelendirilen Piloto, çocukların akıllı cihazlarda daha iyi seçimler yaparak onları zararlı içeriklerden korumak adına çocuklara "öz düzenleme becerilerini" öğretmeye odaklanacak.

Samsung C-Lab, CES 2022'de birçok ürün sergileyecek

Diğer C-Lab Inside projeleri arasında zeka tabanlı bir çevrimiçi sınav hizmeti PROBA ve bebek şaşılığının erken tespiti için bir kreş cep telefonu olan Innovision da yer alıyor. Ayrıca bir uygulama ve ZamString isimli akıllı bir elektro gitardan oluşan ZamStar, sahip olduğu LED kılavuzlarla gitar öğrenmeyi kolaylaştıracak.

CES 2022'de C-Lab Inside projeleri haricinde C-Lab Outside ile desteklenen girişimler de tanıtılacak. Yapay zeka tabanlı bir evcil hayvan biyometrik tanıma çözümü olan Petnow ve etkileşimli bir metaverse müzik uygulaması olan Verses, C-Lab Outside tarafından desteklenen 9 girişim arasında yer alıyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/samsung-c-lab-project-smart-guitar-led-guide-170029783.html https://news.samsung.com/uk/samsung-electronics-to-showcase-innovative-startup-projects-from-c-lab-inside-and-c-lab-outside-at-ces-2022?utm_source=rss&utm_medium=direct Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim